Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking
Libristo kod: 36317121
Nakladnici COUNTRYMAN PR, siječanj 2022
? points 75 b TOP TOP
30.19
Vanjske zalihe Šaljemo za 3-5 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
Perfect Loaf / Tvrdi uvez
common.buy 34.60
TOP
Ashtanga Yoga David Swenson / Meki uvez
common.buy 29.37
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Tvrdi uvez
common.buy 23.74
TOP
Taste Stanley Tucci / Meki uvez
common.buy 12.79
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Meki uvez
common.buy 42.07
TOP
Bread - A Baker's Book of Techniques and Recipes, 3e Jeffrey Hamelman / Tvrdi uvez
common.buy 64.80
TOP
Poilane: The Secrets of the World-Famous Bread Bakery Apollonia Poilane / Tvrdi uvez
common.buy 33.88
TOP
Bread Book Jennifer Latham / Tvrdi uvez
common.buy 34.60
The Tucci Cookbook Stanley Tucci / Tvrdi uvez
common.buy 29.78
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Tvrdi uvez
common.buy 43.30
Artisan Cheese Making at Home Mary Carlin / Tvrdi uvez
common.buy 26.41
King Arthur Baking School / Tvrdi uvez
common.buy 40.74
Weber's Complete BBQ Book Jamie Purviance / Tvrdi uvez
common.buy 23.44
In the Charcuterie Taylor Boetticher / Tvrdi uvez
common.buy 33.88

Informacije o knjizi

Puni naziv Sourdough by Science - Understanding Bread Making for Successful Baking
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2022
Broj stranica 304
EAN 9781682687000
ISBN 1682687007
Libristo kod 36317121
Nakladnici COUNTRYMAN PR
Težina 1228
Dimenzije 205 x 261 x 26
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Tvrdi uvez
common.buy 34.39
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Tvrdi uvez
common.buy 53.85
TOP
Flour Water Salt Yeast Ken Forkish / Tvrdi uvez
common.buy 29.78
TOP
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Tvrdi uvez
common.buy 48.11
TOP
Baking Yesteryear / Tvrdi uvez
common.buy 22.00
Art of Sourdough Scoring / Meki uvez
common.buy 20.06
Artisan Sourdough: Wholesome Recipes, Organic Grains Casper Andre Lugg / Tvrdi uvez
common.buy 25.69
Flour Power / Tvrdi uvez
common.buy 30.50
Sourdough Whisperer / Meki uvez
common.buy 21.70
How To Make Sourdough Emmanuel Hadjiandreou / Tvrdi uvez
common.buy 22.52
Story of Food DK / Tvrdi uvez
common.buy 30.50

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun