Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Knjiga
Knjiga Salumi Michael Ruhlman
Libristo kod: 01202125
Nakladnici WW Norton & Co, listopad 2012
The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes... Cijeli opis
? points 107 b TOP TOP
43.23
Vanjske zalihe Šaljemo za 3-5 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Tvrdi uvez
common.buy 47.42
TOP
All Things Jerky Andy Lightbody / Meki uvez
common.buy 13.89
TOP
salumi d'Italia 2020 / Knjiga
common.buy 23.19
TOP
Salami Gerhard Feiner / Meki uvez
common.buy 128.58
RASPRODAJA
Velká kuchařka Čech a Moravy Roman Vaněk / Tvrdi uvez
common.buy 20.43
Charcuterie Michael Ruhlman / Tvrdi uvez
common.buy 35.26
Charcuterie Diary PETER J BOOTH / Tvrdi uvez
common.buy 72.46
Professional Charcuterie John Kinsella / Tvrdi uvez
common.buy 86.98
Charcuterie and French Pork Cookery Jane Grigson / Tvrdi uvez
common.buy 17.67
Einmachen & Fermentieren Petra Casparek / Tvrdi uvez
common.buy 14.71
Vorrat halten Hildegard Rust / Tvrdi uvez
common.buy 22.79
Fleisch selbst trocknen Gerd Wolfgang Sievers / Tvrdi uvez
common.buy 20.64

The authors behind Charcuterie delve into the world of drying and curing meat, offering 100 recipes and simplified techniques for making traditional Italian pork salumi--from pancetta, prosciutto and salami to guanicale, coppa and spalla. 35,000 first printing.

Informacije o knjizi

Puni naziv Salumi
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Knjiga
Datum izdanja 2012
Broj stranica 288
EAN 9780393068597
ISBN 0393068595
Libristo kod 01202125
Nakladnici WW Norton & Co
Težina 942
Dimenzije 214 x 262 x 30
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
Fourth Wing Rebecca Yarros / Meki uvez
common.buy 16.96
TOP
Five Nights at Freddy's: Survival Logbook Scott Cawthon / Tvrdi uvez
common.buy 13.38
TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Tvrdi uvez
common.buy 25.65
TOP
Haikyu!!, Vol. 1 Haruichi Furudate / Meki uvez
common.buy 9.60
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Meki uvez
common.buy 11.85
TOP
Franklin Barbecue Collection Aaron Franklin / Meki uvez
common.buy 42.00
TOP
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Meki uvez
common.buy 28.92
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 98.33
Contact High Vikki Tobak / Tvrdi uvez
common.buy 33.83
Pate, Confit, Rillette Brian (SchoolCraft College) Polcyn / Tvrdi uvez
common.buy 43.23
Curing & Smoking Steven Lamb / Tvrdi uvez
common.buy 22.17
Recipes from an Italian Butcher collegium / Tvrdi uvez
common.buy 38.32
Korean BBQ Bill Kim / Tvrdi uvez
common.buy 24.11

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun