Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Besplatna dostava putem Box Now paketomata i Overseas kurirske službe iznad 59,99 €!

Amorino Guide to Gelato

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Amorino Guide to Gelato Bob Mitchell
Libristo kod: 25237690
Nakladnici Skyhorse Publishing, listopad 2020
The Comprehensive Guide for Any Gelato Lover or Frozen Dessert Afficionado Learn the ins and outs... Cijeli opis
? points 45 b
18.00
Vanjske zalihe u manjem broju Šaljemo za 12-17 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
Mastering Pizza Marc Vetri / Tvrdi uvez
common.buy 25.67
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Tvrdi uvez
common.buy 43.88
TOP
Ciao Bella Book of Gelato and Sorbetto Danilo Zecchin / Tvrdi uvez
common.buy 22.19
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Tvrdi uvez
common.buy 40.71
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Tvrdi uvez
common.buy 51.35
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Tvrdi uvez
common.buy 22.80
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Tvrdi uvez
common.buy 53.80
TOP
Chocolate Ferrandi Paris / Tvrdi uvez
common.buy 28.64
TOP
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Tvrdi uvez
common.buy 29.76
TOP
Salt and Straw Ice Cream Cookbook Tyler Malek / Tvrdi uvez
common.buy 22.19
Mastering Pasta David Joachim / Tvrdi uvez
common.buy 25.67
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Tvrdi uvez
common.buy 29.15
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Tvrdi uvez
common.buy 23.01

The Comprehensive Guide for Any Gelato Lover or Frozen Dessert Afficionado Learn the ins and outs of gelato, sorbet, and ice cream from the masters: how it's made, how to create different flavors and aesthetics, and more. Combining sweet flavo

Informacije o knjizi

Puni naziv Amorino Guide to Gelato
Autor Bob Mitchell
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2020
Broj stranica 240
EAN 9781510758186
ISBN 1510758186
Libristo kod 25237690
Nakladnici Skyhorse Publishing
Težina 953
Dimenzije 236 x 198 x 23
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Tvrdi uvez
common.buy 42.96
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Tvrdi uvez
common.buy 73.14
TOP
My Kitchen Table: 100 Pasta Recipes Antonio Carluccio / Meki uvez
common.buy 15.34
TOP
Tom Ford Tom Ford / Tvrdi uvez
common.buy 115.18
TOP RASPRODAJA
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Meki uvez
common.buy 17.79
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Tvrdi uvez
common.buy 29.15
TOP PRIPREMAMO
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Tvrdi uvez
common.buy 46.44
RASPRODAJA
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 77.74
Liam Wong: TO:KY:OO Liam Wong / Tvrdi uvez
common.buy 40.71
Zmrzliny Kateřina Kočičková / Tvrdi uvez
common.buy 13.19
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Tvrdi uvez
common.buy 38.87
arte del gelato. 100 ricette per tutto l'anno Roberto Lobrano / Tvrdi uvez
common.buy 32.63
Pasta Antonio Carluccio / Tvrdi uvez
common.buy 20.86

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun