Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Chocolate

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Chocolate Ferrandi Paris
Libristo kod: 22186584
Nakladnici Editions Flammarion, listopad 2019
The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts...
? points 71 b TOP TOP
28.59
Vanjske zalihe Šaljemo u roku od 4 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Tvrdi uvez
common.buy 51.26
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Tvrdi uvez
common.buy 40.64
TOP
Baking Bible Rose Levy Beranbaum / Tvrdi uvez
common.buy 33.80
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Tvrdi uvez
common.buy 43.81
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Tvrdi uvez
common.buy 83.95
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Tvrdi uvez
common.buy 29.10
TOP
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Tvrdi uvez
common.buy 23.48
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Tvrdi uvez
common.buy 53.72
TOP
The Silver Spoon Alberto Capatti / Tvrdi uvez
common.buy 47.38
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Meki uvez
common.buy 22.46
TOP
Fruits and Nuts FERRANDI Paris / Tvrdi uvez
common.buy 29.10
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Tvrdi uvez
common.buy 42.89
TOP
Le Cordon Bleu Chocolate Bible Le Cordon Bleu / Tvrdi uvez
common.buy 40.64
TOP RASPRODAJA
French Pastries and Desserts by Lenotre Teams of Chefs at Lenotre / Tvrdi uvez
common.buy 24.71
TOP
Vegetables / Tvrdi uvez
common.buy 29.10
Mastering Pasta David Joachim / Tvrdi uvez
common.buy 25.63

The ultimate reference on cooking with chocolate from Ferrandi, the Parisian school of culinary arts that Le Monde dubbed the "Harvard of gastronomy." This book--a complete chocolate course for the home chef from the world-renowned profes

Informacije o knjizi

Puni naziv Chocolate
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2019
Broj stranica 304
EAN 9782080204066
ISBN 2080204068
Libristo kod 22186584
Nakladnici Editions Flammarion
Težina 1846
Dimenzije 216 x 287 x 31
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Tvrdi uvez
common.buy 44.01
TOP
JOSHUA WEISSMAN TEXTURE OVER TASTE WEISSMAN JOSHUA / Tvrdi uvez
common.buy 21.54
TOP
Science of Spice Dr. Stuart Farrimond / Tvrdi uvez
common.buy 23.69
TOP
Tartine Bread Chad Robertson / Tvrdi uvez
common.buy 34.31
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Tvrdi uvez
common.buy 61.38
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Tvrdi uvez
common.buy 23.38
TOP
Girl Who Drank the Moon Kelly Barnhill / Meki uvez
common.buy 9.39
TOP
Writers & Lovers / Meki uvez
common.buy 11.53
Britannica All New Children's Encyclopedia Britannica Group / Tvrdi uvez
common.buy 32.57
Modern French Pastry Cheryl Wakerhauser / Tvrdi uvez
common.buy 22.97
Einkorn Carla Bartolucci / Meki uvez
common.buy 21.64
Patisserie Melanie DuPuis / Tvrdi uvez
common.buy 53.92
Escoffier Cookbook A Escoffier / Tvrdi uvez
common.buy 30.43
Chocolate Kirsten Tibballs / Tvrdi uvez
common.buy 23.38

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun