Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Patisserie Melanie DuPuis
Libristo kod: 02814380
Nakladnici Hardie Grant Books, ožujak 2016
In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify th...
? points 115 b PRIPREMAMO PRIPREMAMO
46.48
Očekivani ponovni tisak Termin nepoznat Termin nepoznat

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Tvrdi uvez
common.buy 44.13
TOP
Opera Patisserie Cedric Grolet / Tvrdi uvez
common.buy 51.40
TOP
Le Cordon Bleu Pastry School Le Cordon Bleu / Tvrdi uvez
common.buy 40.75
TOP
Fruit: The Art of Pastry Cedric Grolet / Tvrdi uvez
common.buy 43.92
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Tvrdi uvez
common.buy 84.99
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Tvrdi uvez
common.buy 37.06
TOP
French Patisserie Ecole Ferrandi / Tvrdi uvez
common.buy 53.86
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Meki uvez
common.buy 14.43
TOP
Eclairs: Easy, Elegant and Modern Recipes Christophe Adam / Meki uvez
common.buy 22.52
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.2 Julia Childová / Meki uvez
common.buy 18.73
TOP
Momofuku David Chang / Tvrdi uvez
common.buy 31.53
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Tvrdi uvez
common.buy 43.00
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Tvrdi uvez
common.buy 93.49
TOP
Bouchon Bakery T. Keller / Tvrdi uvez
common.buy 50.17
RASPRODAJA
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 77.82

In this landmark volume, patissier Melanie Dupuis and molecular gastronomist Anne Cazor demystify the techniques and traditions of France's grand patisseries.

Informacije o knjizi

Puni naziv Patisserie
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2016
Broj stranica 288
EAN 9781743790946
ISBN 9781743790946
Libristo kod 02814380
Nakladnici Hardie Grant Books
Težina 2010
Dimenzije 249 x 334 x 31
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Tvrdi uvez
common.buy 42.08
TOP
Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course Gordon Ramsay / Tvrdi uvez
common.buy 32.04
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 63.89
TOP RASPRODAJA
Pierre Herme: Chocolate Pierre Herme / Tvrdi uvez
common.buy 17.81
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Meki uvez
common.buy 17.60
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 50.17
TOP
Little Tarts Meike Schaling / Tvrdi uvez
common.buy 23.44
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Meki uvez
common.buy 11.87
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Tvrdi uvez
common.buy 40.75
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Tvrdi uvez
common.buy 34.91
Complete Bocuse Paul Bocuse / Tvrdi uvez
common.buy 34.40
The Art of French Pastry Jacquy Pfeiffer / Tvrdi uvez
common.buy 38.90
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Tvrdi uvez
common.buy 38.90
Eleven Madison Park Daniel Humm / Tvrdi uvez
common.buy 63.89
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Tvrdi uvez
common.buy 56.72

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun