Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Momofuku David Chang
Libristo kod: 04325858
Nakladnici Absolute Press, rujan 2010
The first book from David Chang, the hottest chef in the culinary world, written with food critic Pe... Cijeli opis
? points 78 b TOP TOP
31.45
Vanjske zalihe Šaljemo za 3-5 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Tvrdi uvez
common.buy 41.97
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Tvrdi uvez
common.buy 36.96
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 63.72
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Meki uvez
common.buy 14.39
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 50.04
TOP
Korean Vegan Cookbook Joanna Lee Molinaro / Tvrdi uvez
common.buy 29.71
TOP
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Tvrdi uvez
common.buy 42.89
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Tvrdi uvez
common.buy 37.07
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Tvrdi uvez
common.buy 93.24
TOP
Ad Hoc at Home Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 51.26
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Tvrdi uvez
common.buy 34.82
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 98.25
Noma René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 56.78
Complete Bocuse Paul Bocuse / Tvrdi uvez
common.buy 34.31
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Tvrdi uvez
common.buy 144.21

The first book from David Chang, the hottest chef in the culinary world, written with food critic Peter Meehan.

Packed full of ingenious creative recipes fusing Korean, Asian and Western cuisine.

Chang has scooped 2 Michelin stars and is the owner of 4 restaurants in Manhattan.

Informacije o knjizi

Puni naziv Momofuku
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2010
Broj stranica 304
EAN 9781906650353
ISBN 1906650357
Libristo kod 04325858
Nakladnici Absolute Press
Težina 1272
Dimenzije 262 x 213 x 26
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 33.80
TOP
Simple Yotam Ottolenghi / Tvrdi uvez
common.buy 31.96
TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Tvrdi uvez
common.buy 33.80
TOP
Binging With Babish Andrew Rea / Tvrdi uvez
common.buy 25.73
TOP
Food of Sichuan DUNLOP FUCHSIA / Tvrdi uvez
common.buy 32.47
TOP
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Tvrdi uvez
common.buy 48.00
TOP
Kansha Elizabeth Andoh / Tvrdi uvez
common.buy 30.43
Noma 2.0 René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 62.19
Japanese Soul Cooking Tadashi Ono / Tvrdi uvez
common.buy 25.63
Tartine Book No. 3 Chad Robertson / Tvrdi uvez
common.buy 29.10
Momofuku David Chang / Tvrdi uvez
common.buy 33.80
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Tvrdi uvez
common.buy 29.10
Quay Peter Gilmore / Tvrdi uvez
common.buy 46.36
Day at elBulli Ferran Adria / Tvrdi uvez
common.buy 64.64
How To Eat Nigella Lawson / Tvrdi uvez
common.buy 31.96

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun