Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Noma René Redzepi
Libristo kod: 04120187
Nakladnici Phaidon Press Ltd, listopad 2010
Reveals the philosophy and processes behind the two-Michelin-starred Copenhagen restaurant, includes...
? points 141 b
56.78
Vanjske zalihe Šaljemo u roku od 4 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 33.80
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Tvrdi uvez
common.buy 41.97
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Tvrdi uvez
common.buy 83.95
TOP
Vegetarian Flavor Bible Karen Page / Tvrdi uvez
common.buy 36.96
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 63.72
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 50.04
TOP
Momofuku David Chang / Tvrdi uvez
common.buy 31.45
TOP
White Heat 25 Marco Pierre White / Tvrdi uvez
common.buy 37.07
TOP
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Tvrdi uvez
common.buy 93.24
Essentials of Classic Italian Cooking Marcella Hazan / Tvrdi uvez
common.buy 34.82
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 98.25
Noma 2.0 René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 62.19
Complete Bocuse Paul Bocuse / Tvrdi uvez
common.buy 34.31
Modernist Cuisine at Home Nathan Myhrvold / Tvrdi uvez
common.buy 144.21
Bread Is Gold Massimo Bottura / Meki uvez
common.buy 38.09

Reveals the philosophy and processes behind the two-Michelin-starred Copenhagen restaurant, includes over 90 recipes, each created by Redzepi and served at Noma

Informacije o knjizi

Puni naziv Noma
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2010
Broj stranica 368
EAN 9780714859033
ISBN 0714859036
Libristo kod 04120187
Nakladnici Phaidon Press Ltd
Težina 2164
Dimenzije 256 x 296 x 44
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
Tom Ford Tom Ford / Tvrdi uvez
common.buy 115.00
TOP
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Tvrdi uvez
common.buy 37.88
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Meki uvez
common.buy 14.39
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Meki uvez
common.buy 11.84
TOP
The Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Tvrdi uvez
common.buy 54.12
Monochrome Home Hilary Robertson / Tvrdi uvez
common.buy 32.47
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Tvrdi uvez
common.buy 38.80
PRIPREMAMO
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Tvrdi uvez
common.buy 46.36
Remodelista Julie Carlson & Editors Of Remodelista / Tvrdi uvez
common.buy 34.51
Story on a Plate Andrea Servert Alonso-Misol / Tvrdi uvez
common.buy 40.64
Patisserie Melanie DuPuis / Tvrdi uvez
common.buy 53.92
Kinfolk Entrepreneur Nathan Williams / Tvrdi uvez
common.buy 35.43
Nobu Vegetarian Cookbook Nobu Matsuhisa / Tvrdi uvez
common.buy 29.10
Day at elBulli Ferran Adria / Tvrdi uvez
common.buy 64.64
Ana Ros Kaja Sajovic / Tvrdi uvez
common.buy 64.64
Mugaritz Aduriz Andoni Luis / Tvrdi uvez
common.buy 74.55

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun