Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Meki uvez
Knjiga Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II Auguste Escoffier
Libristo kod: 17969180
Nakladnici Reprint Publishing, listopad 2015
Complete digitally restored reprint (facsimile) of the original edition of 1907 with excellent resol... Cijeli opis
? points 79 b
31.96
Vanjske zalihe Šaljemo za 14-18 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
The Flavor Matrix James Briscione / Tvrdi uvez
common.buy 33.80
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Tvrdi uvez
common.buy 83.95
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Tvrdi uvez
common.buy 61.38
Escoffier Cookbook A Escoffier / Tvrdi uvez
common.buy 30.43

Complete digitally restored reprint (facsimile) of the original edition of 1907 with excellent resolution and outstanding readability. For print technical reasons, took place the division into two editions. Edition I is from chapter I to XVI with 534 pages

Informacije o knjizi

Puni naziv Escoffier: A Guide To Modern Cookery: Edition I of II
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Meki uvez
Datum izdanja 2015
Broj stranica 536
EAN 9783959401111
ISBN 3959401116
Libristo kod 17969180
Nakladnici Reprint Publishing
Težina 1228
Dimenzije 216 x 280 x 27
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
12 Rules for Life Jordan B. Peterson / Meki uvez
common.buy 12.76
TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 33.80
TOP
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Tvrdi uvez
common.buy 31.35
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Tvrdi uvez
common.buy 41.97
TOP
The Wok J. Kenji López-Alt / Tvrdi uvez
common.buy 43.81
TOP
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Tvrdi uvez
common.buy 99.17
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 98.25
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Tvrdi uvez
common.buy 38.80
Doomsday Book Connie Willis / Meki uvez
common.buy 12.66
Eternal Ilya Kuvshinov / Meki uvez
common.buy 26.75
Book of St John Fergus Henderson / Tvrdi uvez
common.buy 40.64
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Tvrdi uvez
common.buy 56.57
Giorgio de Chirico / Tvrdi uvez
common.buy 48.00
Core Kieran Morris / Tvrdi uvez
common.buy 52.28

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun