Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Larousse Gastronomique

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Larousse Gastronomique Librairie Larousse
Libristo kod: 10977484
Nakladnici Clarkson Potter, listopad 2009
Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and re... Cijeli opis
? points 246 b TOP TOP
99.43
Vanjske zalihe Šaljemo za 15-20 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 33.89
TOP
The Perfect Scoop David Lebovitz / Tvrdi uvez
common.buy 22.83
TOP
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 50.17
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Tvrdi uvez
common.buy 61.54
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Tvrdi uvez
common.buy 73.21
TOP
Thai Food David Thompson / Tvrdi uvez
common.buy 37.57
TOP
French Country Cooking Mimi Thorisson / Tvrdi uvez
common.buy 33.89
RASPRODAJA
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Tvrdi uvez
common.buy 77.82
Alinea Grant Achatz / Tvrdi uvez
common.buy 70.55
Ice Cream H. Douglas Goff / Meki uvez
common.buy 117.04
VAN LEEUWEN ARTISAN ICE CREAM LAURA O'NEILL / Tvrdi uvez
common.buy 29.79
Silo Mr. Douglas McMaster / Tvrdi uvez
common.buy 25.69

Long revered for its encyclopedic entries on everything from cooking techniques, ingredients, and recipes to equipment, food histories, and culinary biographies, "Larousse Gastronomique" has been thoroughly updated to include the latest culinary advancements.

Informacije o knjizi

Puni naziv Larousse Gastronomique
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2009
Broj stranica 1205
EAN 9780307464910
ISBN 0307464911
Libristo kod 10977484
Nakladnici Clarkson Potter
Težina 3243
Dimenzije 235 x 267 x 57
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Tvrdi uvez
common.buy 42.18
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Tvrdi uvez
common.buy 32.56
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Tvrdi uvez
common.buy 42.08
TOP
Flavour Thesaurus Niki Segnit / Tvrdi uvez
common.buy 22.01
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Tvrdi uvez
common.buy 84.99
TOP
Complete Robuchon Joel Robuchon / Tvrdi uvez
common.buy 29.18
TOP
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / Meki uvez
common.buy 14.43
TOP
Sauces James Peterson / Tvrdi uvez
common.buy 55.60
TOP
Ratio Michael Ruhlman / Meki uvez
common.buy 11.87
Mastering the Art of French Cooking, Volume I Julia Child / Tvrdi uvez
common.buy 37.98
Noma René Redzepi / Tvrdi uvez
common.buy 56.93
Jacques Pepin New Complete Techniques Jacques Pepin / Tvrdi uvez
common.buy 38.90
Modernist Cuisine Nathan Myhrvold / Tvrdi uvez
common.buy 527.70

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun