Besplatna dostava Overseas kurirskom službom iznad 59.99 €
Overseas 4.99 Pošta 4.99 DPD 5.99 Box Now 4.49 GLS 3.99

Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified

Jezik EngleskiEngleski
Knjiga Tvrdi uvez
Knjiga Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified Jose Sanchez
Libristo kod: 02398750
Nakladnici John Wiley & Sons Inc, ožujak 2015
Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating wor... Cijeli opis
? points 141 b TOP TOP
57.22
Vanjske zalihe u manjem broju Šaljemo za 10-14 dana

30 dana za povrat kupljenih proizvoda


Kupci su kupili i


TOP
Science of Cooking Stuart Farrimond / Tvrdi uvez
common.buy 23.74
TOP
Molecular Gastronomy H This / Meki uvez
common.buy 16.17
JapanEasy Bowls & Bento Tim Anderson / Tvrdi uvez
common.buy 29.17
Molecular Gastronomy Herve This / Tvrdi uvez
common.buy 33.16

Molecular Gastronomy: Scientific Cuisine Demystified aims to clarify and explain the fascinating world of molecular gastronomy. It offers the reader crucial knowledge of key ingredients and provides fundamental step-by-step techniques for application. It provides a foundation for experimenting with and, most importantly, understanding new and exciting ingredients and cooking techniques.

Informacije o knjizi

Puni naziv Molecular Gastronomy - Scientific Cuisine Demystified
Autor Jose Sanchez
Jezik Engleski
Uvez Knjiga - Tvrdi uvez
Datum izdanja 2015
Broj stranica 320
EAN 9781118073865
ISBN 111807386X
Libristo kod 02398750
Težina 1056
Dimenzije 287 x 226 x 24
Poklonite ovu knjigu još danas
To je jednostavno
1 Dodajte knjigu u košaricu i odaberite isporuku kao poklon 2 Zauzvrat ćemo vam poslati kupon 3 Knjiga dolazi na adresu poklonoprimca

Moglo bi vas zanimati i


TOP
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Tvrdi uvez
common.buy 44.12
TOP
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Tvrdi uvez
common.buy 42.17
TOP
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Tvrdi uvez
common.buy 32.55
TOP
Liquid Intelligence Dave Arnold / Tvrdi uvez
common.buy 35.31
TOP RASPRODAJA
The Flavor Matrix James Briscione / Tvrdi uvez
common.buy 28.56
TOP
On Food and Cooking Harold McGee / Tvrdi uvez
common.buy 42.07
TOP
New Larousse Gastronomique Hamlyn / Tvrdi uvez
common.buy 84.15
TOP
Under Pressure Thomas Keller / Tvrdi uvez
common.buy 63.88
TOP
Le Guide Culinaire A. Escoffier / Tvrdi uvez
common.buy 61.52
TOP
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Tvrdi uvez
common.buy 73.20
TOP
Sauces James Peterson / Tvrdi uvez
common.buy 55.59
TOP
Elements of Dessert Francisco J Migoya / Tvrdi uvez
common.buy 54.25
TOP
Larousse Gastronomique Librairie Larousse / Tvrdi uvez
common.buy 99.41

Prijava

Prijavite se na svoj račun. Još nemate Libristo račun? Otvorite ga odmah!

 
obvezno
obvezno

Nemate račun? Ostvarite pogodnosti uz Libristo račun!

Sve ćete imati pod kontrolom uz Libristo račun.

Otvoriti Libristo račun